Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eskilstuna Södra FF P8–9

Följ

P8–9

Följ oss för uppdateringar
Följ
Eskilstuna Södra FF
Fotboll
P8–9
Pojkar 12 Kompisligan Grp grön

Match

IFK Eskilstuna P 05

5 - 0
Ekängens IP
28 april 2017
18:30

Eskilstuna Södra FF P12 Svart

Referat

Referat: IFK Eskilstuna P 05 - Eskilstuna Södra FF P12 Svart

Välkomna skulle vi vara till ett Ekängen som bjöd på sol, o isande vind. IFK Eskilstuna sluter snart upp, som även är dagens motståndare, och förberedelserna är i full gång.
 På förhand vet vi, att det för oss, är tuffast tänkbara motstånd. Tyvärr sitter det även lite i huvudet på våra killar, trots att vi peppar o pushar, så finns ett lite "spöke" här helt klart. 
  IFK visar mycket riktigt just varför "spöket" finns.   De sätter hög press och högsta fart från början, trots att vi vet, så känns vi ändå lite tagna på sängen, vi kämpar o stretar och krigar bra, men IFKs passningspel och tempo är strålande och alldeles för tufft för oss. Det är jämt stundtals och vi står upp riktigt bra i närkamperna, viker INTE ner oss där, men vi har svårt att skapa ett eget spel. Och är under större delen av matchen helt tillbakapressade.       
  Det sätter sig inte bara i huvudet utan även i benen, vi missar enkla pass, bollen studsar på benskydden o på armar o det rullar inte alls vår väg när vi försöker bygga anfall. Där är även IFK vassa i sitt defensiva jobb, gör det hela tiden svårt för oss.            
Vi tycker ändå att killarna står upp o visar att vi vägrar vika oss, även om vi spelmässigt är väldigt underlägsna idag, riktigt bra inställning!!!                
Men slutresultatet 5-0 till IFK är nästan i underkant, Ludde gör några riktigt bra räddningar i målet och håller ner siffrorna lite, men vi var aldrig egentligen nära, IFK är ett par nummer för stora och vinner rättvist.  Vi tar med oss en härlig inställning och krigarinsats från den här matchen, vi lär oss fortfarande massor, och har en del nya positioner för en del killar, men detta stärker bara, o vi kommer att komma igen!!        
Tack IFK, Mangan o Målis, tack publiken som hejade på i blåsten. Ses snart igen
/ Dennis Adde

Andra möten i serien